3 Nation Cup Baarn : luik 2

3 Nation Cup Baarn : luik 2

Maar liefst 1100 rijders uit verschillende landen deden mee aan het tweede luik van de 3 Nation Cup in Baarn. Dit keer waren er rijders vanuit Nederland – Duitsland en België die de weg vonden naar het parcours The Wheely’s in Baarn. De wedstrijden volgden heel vlot achter elkaar zowel op zaterdag als op zondag.

Ook heel wat Belgische rijders vonden de weg naar dit mooie parcours. Ze hebben zich van hun beste kant laten zien : hier enkele updates van de rijders zelf :

Gianluca en Ilana Pollefliet : Vrijdag tijdens training Gianluca Pollefliet gevallen. Een goeie gabbe in de elleboog.
Zaterdag op wedstrijd geen goed gevoel op de fiets en in de 1/8 ste finale eruit.
Vandaag in zijn reeksen ging het goed. Goed gevoel terug. In 1/8 ste is hij terug gevallen. Tja dezelfde elleboog. Spijtig. Maar dat is ook Bmx zeker he
Ilana goed gereden maar eruit in de reeksen
Nu goed rusten en alles laten genezen en op naar EK ronde in Denemarken

Britt Baetens : Dit weekend 3Nations in Baarn.Met op zaterdag 3-3-3 in de moto’s en halve een 6pl.
Zondag terug 3-3-3 en halve een ondankbare 5pl.Toch super gedaan tussen die hollandse meiden die niet de minste waren.See you at Ranst this weekend!!! #04.

Aiko en Robyn Gommers : zaterdag:
Aiko in de reeksen 2-1-3, halve finale 3de en in finale 5de
Robyn reeksen 4-2-2, halve finale 5de (nogthans heel straf gereden)
zondag:
Robyn niet door de reeksen 4-6-6 (2de reeks uit klikpedaal geschoten in de start, daarna de moed in de schoenen)
Aiko reeksen 2-3-3, halve 2de & finale 6de

Al bij al weer een bewogen weekend waarin de kleinsten van de bende zich weer dapper geweerd hebben ‪#‎ourtimewillcome‬

Neo Tielens : 2-3-2 in de reeksen , 1/8f – 5de, 1/4 – 8ste,
Knap gereden maar de loting was te sterk op zaterdag.
Zondag 4-4-2 in de reeksen, 1/8f, zijn beste race en start van het seizoen, snel, sterk en stevig in de bochten , just de laatste bocht veel te hoog en Ene kwam ferm onderdoor ! Maar da’s bmx , leergeld op naar EK Denemarken ! ‪#‎Gear2Win‬#1Step2Win Thanks !

Brett Jacobs : Zaterdag was beter dan vandaag! Tweede moto neergestort door de wind en RAS niet meer! Bedankt mam (Nancy) voor de steun… Nu gewoon wat rust en maken klaar voor de volgende wedstrijden.

Brothers Meiresonne : Vandaag was het de 2e wedstrijddag in de 3 Nations Cup Baarn…2-1-1 in de kwalificatie reeksen (maar de wedstrijd official besliste om Yenten te diskwalificeren met een laatste plaats in zijn eerste wedstrijd na een betwistbare actie… maar de officials hebben altijd gelijk)
1e in de 1/8 finale, 3e in de 1/4 finale…
Op zijn terugweg naar zijn rustplaatsje maakt hij een stomme val in de buurt van het rennerspark… hij kwam hard tegen de grond (die vol lag met grote stenen) en kwam dus terug met een wel héél pijnlijke bovenarm ;-( dus niet het ideale scenario om je voor te bereiden op een 1/2 finale… dan kreeg hij ook nog de meest moeilijke 1/2 finale van de 2 voorgeschoteld, dus moest Yenten alles geven… maar dit was jammer genoeg bijna onmogelijk met zo’n pijnlijke arm, het werd een 5e plaats dus over en uit!
Momenteel zwakt de pijn héél goed af en zal tegen morgen weer alles normaal aanvoelen… gelukkig geen verdere blessures!
Hij had een superweekend en reed gewoon fantastisch!!!
Volgend weekend richting Denemarken voor Ronde 5/6 in de European Cup!!!

Gear 2 Win team :

Ook de andere Belgische rijders hebben hun beste beentje voorgezet. Er waren er teveel om alle uitslagen in dit verslagje toe te voegen.