Alle WK’s veldrijden worden op zaterdag gereden

Alle WK’s veldrijden worden op zaterdag gereden

ava

Voor zij die het nog niet moesten weten, alle wedstrijden voor het wereldkampioenschap veldrijden worden morgen verreden. Door het overstromingsgevaar van de nabijgelegenOhio rivier op zondag, heeft de organisatie in samenspraak met de UCI beslist om alle wedstrijden op zaterdag te rijden.

Jaja, het is weer eens veranderd…. De weergoden komen roet in het eten strooien voor de veldrijders die normaal hun wedstrijden op zondag zouden rijden. De organisatoren hebben beslist om alle wedstrijden laten door te gaan op zaterdag.

De uitzendingen beginnen vanaf 15.45 u op Canvas met als eerste wedstrijd het Wereldkampioenschap veldrijden van de Junioren – daarna volgen de dames om 17.00 U. De beloften gaan van start om 18.30 U en de elites starten om 20.30 U Belgische tijd. Alles is te volgen op Canvas voor de eerste drie wedstrijden en daarna wordt beslist of de elite dan wel op Canvas dan wel op Eén worden uitgezonden.

Iedereen weet morgen dus wie de nieuwe wereldkampioenen veldrijden zullen zijn. Niels Albert is ontgoocheld dat alles een dag vervroegd wordt, maar ze konden niet anders.