Bart en Jochen De Vocht en Tom Van Ingelgom versterken KTM Bike Vision UCI Team

Bart en Jochen De Vocht en Tom Van Ingelgom versterken KTM Bike Vision UCI Team

KTM Bike Vision, volgend seizoen het enige Vlaamse  UCI team, heeft zich aanzienlijk  versterkt. Zo zullen de broers Jochen en Bart De Vocht en Tom Van Ingelgom het team vervoegen. 

‘Nadat we in 2016 voor het eerst onze UCI status konden verwerven hebben we een moeilijk maar mooi jaar kunnen beleven. We behaalden mooie resultaten in het internationale mountainbikecircuit, en haalden voor de eerste keer de Belgische titel bij de beloften binnen,’zeggen Dirk en Sonja Berden.

‘Veel in het buitenland was natuurlijk nieuw voor ons, maar we hebben veel geleerd en hard gewerkt om ons te laten zien op de internationale afspraken. Tot onze eigen verbazing zijn we blijkbaar voor 2017 het enige Vlaamse mountainbike team dat verder gaat als UCI team. Samen met Team Wallonie zullen we ons land als UCI teams vertegenwoordigen in het buitenland,’gaan de ploegleiders verder.

‘Na de verhuis van Kevin Panhuyzen naar een Nederlands team , waren we op zoek naar 3 nieuwe namen. Niemand minder dan Tom Van Ingelgom, Jochen De Vocht en Bart De Vocht zullen ons team vervoegen. Drie namen waar we heel blij om zijn, daar we er zeker van zijn dat deze renners heel wat in hun mars hebben om zowel in binnen-als buitenland het beste van hunzelf te geven,’ aldus nog Dirk en Sonja

“Daarom zien we 2017 met veel plezier tegemoet, om samen met deze jongens verder te werken aan de uitbouw van ons team,’besluiten ze.

Bron:PM