Bart Wellens toch in Aardooie ondanks knieproblemen

Bart Wellens toch in Aardooie ondanks knieproblemen

ava

Bart Wellens rijdt de veldrit in Ardooie, hoewel het met zijn knie van kwaad naar erger gaat. Hij is in het ziekenhuis van Geeleen scanneronderzoek gepasseerd en dat wees uit dat er vocht in zijn knie zit.

Dat Wellens kniepijn heeft, is niet nieuw. Al maanden heeft hij daar problemen mee als hij op zijn fiets stapt. Steeds weer is er die ambetante pijn die hem steeds feller ongerust maakt. Ondertussen verbeterde het er niet op wat hem naar de dokter deed gaan. “En die deed een scanneronderzoek en een echografie. Volgens wat hij zag, zou er vocht in mijn knie zitten.”

“Goed nieuws was dat de problemen niet van die aard zijn dat ik mijn programma of zo moet aanpassen,” zei Wellens op de teamsite. “Zolang de pijn na een paar minuten verdwijnt mag ik mijn trainingen afwerken zoals ik ze heb gepland. Competitie is evenmin een probleem, maarleuk is wat anders. Steeds weer moet ik door die pijn heen wat ik vreemd vind. Ik zou moeten rusten om helemaal te genezen, maar dat kan ik me op dit moment niet permitteren.”

PM: Telenet-Fidea