City Mountainbike zet nieuwe series op

City Mountainbike zet nieuwe series op

Zoals u weet, is City Mountainbike bezig met het opzetten van een nieuwe serie van het hoogste niveau. Deze sportevenementen van wereldklasse zullen verschillende nieuwe locaties over de hele wereld verwelkomen en zullen meer actievolle Eliminator-races te zien geven. Samen streven we ernaar om deze vermakelijke discipline te brengen waar het publiek is, in het hart van de steden.

Meer dan ooit kijken we ernaar uit om de mensen te ontmoeten in het centrum van de grootste steden over de hele wereld. De actie van de deelnemers aan de Capitals Cup gemixt met de stadsvibes die we allemaal hebben moeten missen, zal ons een geweldige sfeer brengen.


Nationale Series – Binnenkort beschikbaar!

Het Eliminator format groeit snel en we willen nog veel meer mogelijkheden creëren voor iedereen om deel te nemen. We zullen deze Nationale Series creëren om ervoor te zorgen dat nieuwe deelnemers kunnen leren van de besten.

Er is veel in beweging hier. En we kunnen u verzekeren, het wordt groots! Blijf op de hoogte en hou onze website in de gaten voor meer informatie

Foto: City Mountainbike