Contract verlenging voor 2017 voor Githa Michiels

Contract verlenging voor 2017 voor Githa Michiels
Na een periode van onzekerheid over mijn toekomst als profrenster ben ik tot een akkoord gekomen met het management van het Versluys team waar ik de voorbije twee jaar reeds voor uitkwam.
Ook in 2017 zal ik dus in de kleuren van het Versluys team rijden.
Weliswaar zal het in een andere vorm zijn dan de voorbije twee seizoenen waardoor ik mijn eigen entourage zal inzetten op de wedstrijden.
Met de steun van de sponsors van het Versluys team zal ik het volgend seizoen aan de start van de wedstrijden weer kunnen beschikken over topmateriaal.
Ik kijk er enorm naar uit om op de nieuwe Scott Spark en Scale met de fantastische Shimano Di2 groep en Fox vorken op de uitdagende mountainbike omlopen grenzen te verleggen.
De kalender voor 2017 is nog niet helemaal definitief, maar ik zal het nieuwe mountainbike seizoen starten tijdens de Cyprus Sunshine Cup eind februari.
Ik kijk alvast uit om enkele mooie wedstrijden te rijden in de Benelux om zo onze mountainbike sport te kunnen promoten.
Zoals de voorbije seizoenen zal ik ook opnieuw deelnemen aan de wereldbekers die samen met de kampioenschappen mijn doelen zullen zijn in 2017.
Het doel is vooral fysiek weer te kunnen groeien en zo op internationaal toneel mezelf opnieuw te tonen.
Met de steun van het Versluys team , enkele privé sponsors , mijn vaste entourage en de federatie moet ik zeker in staat zijn om in 2017 mooie zaken te realiseren.
Al deze partners met een hart voor onze mountainbike sport wil ik alvast bedanken voor het vertrouwen!
Bron : Githa Michiels
Publicatie : Nancy Aerts