Crelan AA Drink Team is nieuw team van Sven Nys en Sven Vanthourenhout.

Crelan AA Drink Team is nieuw team van Sven Nys en Sven Vanthourenhout.

ava

Vanaf 1 januari zal AA-Drink als co-sponsor met Crelan op de truien van Sven Nys en Sven Vanthourenhout staan. De fietsensponsor is Trek. Nys zal nog op de fiets zitten tot in het voorjaar van 2016 en daarna actief zijn in het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg. Opmerkelijk is ook dat iedereen zich kan aansluiten via de website van het team. Sinds de lancering deze namiddag zijn er al 2150 fans geregistreerd. Dat maakt dat Crelan-AA Drink nu de grootste wielerploeg ter wereld is…

Crelan AA Drink is het eerste professionele team in België dat de band met de fans en volgers heel concreet wil versterken. De liefhebbers kunnen immers gratis aansluiten bij de ploeg en doorheen het seizoen tal van voordelen genieten.

Zo zijn permanent wedstrijden met prijzenpakketten van het team en de partners. Je krijgt korting op de teamkleding. Er zijn clinicis voor kinderen en jojngeren. Het volledige team komt één keer per jaar samen op de fandag met natuurlijk Sven en Sven.

Sinds de lancering, bij de bekendmaking van het team, hebben zich al 2150 fans geregistreerd.

Het Crelan AA Drink team slaat voor Sven Nys de brug naar zijn na-carrière en zal overvloeien in de opening van het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg in het voorjaar van 2016, de datum waarop Sven in principe zijn sportieve carrière afsluit. De band met de fietsers en fietsfans die daar centraal zal staan, zal vanaf nu met dit team al worden opgebouwd.

Crelan gaf al eerder aan Sven Nys tot het einde van zijn carrière te steunen. Met AA Drink krijgt het nu ook een tweede sterke partner in het veldrijden. ‘Dit team is dé verpersoonlijking van de kernwaarden waar AA Drink voor staat. Beide renners zijn absolute topsporters, doen en laten er alles voor,’zegt Guido Gielen, Brand Manager Benelux AA Drink.sport.”

De grootste nieuwigheid zit in de fietsen: die worden vanaf 1 januari geleverd door Trek. Details over de fietskeuze en de voorstelling van de gloednieuwe fietsen, met het commentaar van de renners erbij, volgen op 1 januari op de GP Sven Nys in Baal. Matt Shriver van Trek’s Race Shop klinkt alvast erg enthousiast: “Toen we een paar jaar geleden resoluut voor cyclocross kozen, wilden we ons verbinden aan de grote namen in de sport. Met dit partnership met Sven Nys en Crelan AA Drink Team zetten we op dat vlak een zeer grote stap.”

Volg de renners en Crelan AA Drink Team op de voet:

www.crelanaadrinkteam.be

fb.com/crelanaadrinkteam

twitter.com/sven_nys

twitter.com/svenvth

Bron: PM