Crelan – Corendon klaar om het veld in te duiken

Crelan – Corendon klaar om het veld in te duiken

We staan aan het begin van het nieuwe veldritseizoen. De gebroeders Roodhooft met Christophe en Philip staan klaar om er met een topteam onder de naam Crelan – Corendon in te vliegen.

Met de boegbeelden Sanne Cant en Laurens Sweeck willen zij in het nieuwe seizoen hoge toppen scheren.

Philip en Christophe hebben niet veel moeite moeten doen om de twee hoofdsponsors ervan te overtuigen dat zij wel wat goede renners/rensters in hun team zitten hebben. Daar zullen ze zeker mee uitpakken in het nieuwe seizoen.

Ze mikken zowel op regionale als internationale wedstrijden. De dagelijkse leiding van deze ploeg zal in handen zijn van Thomas Sneyers die ooit begon als persverantwoordelijke bij de ploeg. Verder zal hij bijgestaan worden door Kris Wouters die vooral het sportieve gedeelte op zich zal nemen.

Bij de mannen zal het vooral Laurens Sweeck zijn die als kopman naar voor wordt geschoven. Hij zal worden bijgestaan door Toon Vandebosch, Witse Meeusen, Joran Wyseure, Mees Hendrikx, Emiel Verstryne en Aaron Dockx.

Bij de dames zal het uitkijken zijn naar Sanne Cant, Inge Van der Heijden, Marion Norbert – Riberolle, Manon Bakker en Xaydee Van Sinaey.

We zullen nog heel veel van deze renners/rensters te horen krijgen. Alvast heel veel succes toegewenst in het nieuwe seizoen dat voor de meesten onder hen zal starten in Beringen.

Bron : Crelan – Corendon

Foto’s : Crelan – Corendon