Dutch Nitrate: Natural en Extreme – De kracht van rode bieten

Dutch Nitrate: Natural en Extreme – De kracht van rode bieten

In de wereld van gezonde voeding heeft Dutch Nitrate naam gemaakt met verfrissende blikjes met rode bietensap. Daarbij kan de keuze gemaakt worden uit twee varianten: Natural en Extreme. Dutch Nitrate is speciaal ontwikkeld om liefhebbers van sport en gezondheid een natuurlijke bron van nitraten te bieden. Door de toegevoegde mango smaakt het ook nog eens lekker.

Veel sport-en gezondheidsdranken zijn gebaseerd op suiker. Suiker geeft een energieloos, maar die is van korte duur en het is schadelijk voor je lichaam. Daarom wordt er steeds vaker gezocht naar natuurlijke producten als energiebron. Dutch Nitrate is gebaseerd op rode biet, een echte nitratenbom. Nitraat wordt namelijk in ons lichaam omgezet tot nitriet, een klein stofje met veel effect!

Hoe werkt dat dan precies?

Nitriet geeft je lichaam een signaal die de werking van je spieren beïnvloedt. De doorbloeding wordt gestimuleerd, bloedvaten gaan open en de bloeddruk gaat omlaag. Daarnaast stimuleert het ook de calciumopname in de spieren, waardoor je een betere spierspanning krijgt.

Het verschil tussen de twee varianten (Natural en Extreme) is de concentratie van nitraten. Natural is geschikt voor dagelijks gebruik bij trainingen, school-of werkprestaties. Dit terwijl Extreme voornamelijk gebruikt wordt voor intensieve work-outs en niet meer dan vier keer per week. Voor optimaal gebruik tijdens het sporten wordt aanbevolen om Dutch Nitrate ongeveer twee uur voor je training te drinken.

Beide producten zijn uitgebreid getest op veiligheid en effectiviteit en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Door Dutch Nitrate kunnen mensen grenzen verleggen en hun welzijn optimaliseren. Hierdoor is Dutch Nitrate een onmisbaar product binnen de sport-en gezondheidsmarkt.

Meer info bij Gerrit: +31 6 53 46 29 94 of per mail: service@dutchnitrate.nl