Crocodile Trophy viert 25-jarig bestaan en stelt nieuwe operationeel manager voor

Crocodile Trophy viert 25-jarig bestaan en stelt nieuwe operationeel manager voor

De Crocodile Trophy is dit jaar aan haar 25 ste editie toe en stelde haar nieuwe operationele manager voor.

‘We zijn blij Brendon Skerke voor te stellen als onze nieuwe Operations Manager van de Crocodile Trophy. Brendon is een Cairns local en heeft zeven keer deelgenomen aan de Crocodile Trophy en niemand kent de race beter dan hij. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de communicatie en ons lokale aanspreekpunt in de regio,’zegt Gerhard Schönbacher, pionier van de Crocodile Trophy.

Nieuw parcours

Samen met de National Forests, Parks, Landowners, Councils, Councils en lokale MTB Clubs zal Brendon momenteel de meest aantrekkelijke routes voor de 25e verjaardag van de Crocodile Trophy verkennen. Dankzij zijn lokale trailkennis en ervaring als meervoudig finisher zullen we een ongelooflijk veelzijdig etappeplan afleveren in een van de mooiste regio’s van Australië met circuits waar we nog nooit eerder op hebben gereden en dat zal zelfs de sokken van onze gewone Croc-racers halen! Het wordt een race die de ware aard van dit geweldige continent weerspiegelt met zijn start aan de tropische kust in Cairns en de zo unieke landschappen van de bush en Outback trails voor een onvergetelijke finale samen met je collega Croc finishers uit de hele wereld!

  1. Februari!
    Houd er rekening mee dat de korting op het Early Bird inschrijfgeld afloopt op 1 februari 2019.

“Samen meer plezier beleven aan de Croc!”

Wist u dat de Croc ook een paren classificatie biedt? Meer dan eens hadden ze koppels die de race voor hun huwelijksreis uitkozen om samen Australië te verkennen in het zadel. Dus met Valentijnsdag dat dichterbij komt na het verstrijken van de inschrijvingen voor de vroege vogels, willen ze alle mannelijke, vrouwelijke en gemengde teams de Vroege Vogel aanbieding van 2 tot 14 februari aanbieden. Mobiliseer je vrienden en geliefden en schrijf je in voor de verjaardagseditie van de Croc. Gebruik de kortingscode VALENTINE bij het uitchecken voor 14 februari 2019, waarmee je de originele Early Bird inzending krijgt, die op 1 februari verstrijkt.

Bron: PM

Foto: organisatie