Cycling Vlaanderen onthult nieuwigheden op Velofollies

Cycling Vlaanderen onthult nieuwigheden op Velofollies

Van 20 tot 22 januari vond je Cycling Vlaanderen op Velofollies te Kortrijk. Op stand 203 (hal 2) ontdekte je het hele weekend tal van nieuwigheden.

Op vrijdag doet Cycling Vlaanderen vanaf 10u de volledig vernieuwde huisstijl uit de doeken. Bij een nieuw logo, een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl hoort zondermeer een volledig vernieuwde stand. Fiets mee in het zog van de Vlaamse wielerfederatie en laat je hart voor het wielrennen nog wat sneller kloppen.

Stickeractie – Kleef, tag, … en win!

In 2017 lanceert Cycling Vlaanderen een actie waarbij je het hele jaar door kans maakt op mooie prijzen. Kleef een sticker met het logo van Cycling Vlaanderen op je fiets, helm, … , neem een foto tijdens je favoriete fietsmoment in een typisch Vlaams (wieler)landschap en deel de foto online met de hashtag #ThisIsCyclingVlaanderen. Van vrijdag tot zondag kun je op de stand van Cycling Vlaanderen de eerste stickers bekomen om deel te nemen.

Alles op zijn tijd – gezond groeien in de koers

Als afsluiter van de vorige olympiade komt Cycling Vlaanderen met een primeur. Op Velofollies wordt met steun van Sport Vlaanderen het boek ‘Alles op zijn tijd’ voorgesteld. Je leest er de jeugdverhalen van onder andere Greg Van Avermaet en Jolien D’hoore en ontdekt hoe zij gezond groeiden in de koers. Het 116 pagina’s dikke boek, geschreven door Nico Dick, is vanaf vrijdag verkrijgbaar op Velofollies voor de prijs van slechts 19,95 euro.

Knallende afsluiter: uitreiking labels jeugdsportfonds

Op zondag sluit Cycling Vlaanderen af met het hoogtepunt van het weekend. Om 11u worden alle clubs die deelnamen aan het jeugdsportfonds 2016 uitgenodigd op het hoofdpodium in hal 1 om te ontdekken welk label ze verdiend hebben. Het jeugdsportfonds is er voor (jeugd)clubs die initiatieven ontplooien die hun jeugdwerking kwalitatief verbeteren. De labeluitreiking is een mooie afsluiter voor hun jaar van volledige inzet voor de jeugd en het jeugdwielrennen.

Op de stand van Cycling Vlaanderen beleef je een weekend vol sfeer en gezelligheid, met tal van activiteiten en onthullingen. Alle praktische zaken i.v.m. de fietsbeurs Velofollies kun je terugvinden op: www.velofollies.be

Bron : Cycling Vlaanderen

Publicatie : Nancy Aerts