De Canyon Neuron CF is ultieme allrounder

De Canyon Neuron CF is ultieme allrounder

De Neuron is de ultieme allrounder. Deze machine voelt zich net zo goed thuis op je lokale trails als hoog in de bergen. Het full suspension frame met 130mm veerweg biedt voor ieder scenario de ideale setup. Het lichtgewicht frame, in combinatie met een efficiënt functionerend achterframe, maakt lange en steile beklimmingen voor je gevoel minder zwaar. Tegelijkertijd biedt de Neuron perfecte controle en hoge stuurprecisie voor dat beetje extra vertrouwen dat je zoekt als de snelheid omhoog gaat in een heftige afdaling. Op zoek naar de fiets waar je letterlijk alle kanten mee op kunt? De Neuron is het antwoord.

MODERN

De Neuron CF zet met haar strakke lijnen en afwerking een stap voorwaarts wat design betreft. Qua look past de Neuron nu perfect in het rijtje van onze overige full-suspension bikes.

COMFORT

 

De uitgebalanceerde geometrie van de Neuron zorgt voor een sportieve behandeling, zonder daarbij comfort in te leveren. Op de kleinere frames zijn we erin geslaagd de stand-over height te beperken door het verlagen van de bovenbuis en het bottom bracket.

VEELZIJDIG

 

Dankzij de 130 mm veerweg zijn de Neuron CF en AL zowel geschikt voor het klimwerk als voor het afdalen. De Neuron is de ultieme all-rounder voor alle riders en alle omstandigheden –zowel tijdens je after-work rit als tijdens de langere ritten en wildste bergtochten.

Bron en foto’s: PM Canyon