De Film SVEN in de bioscoop

De Film SVEN in de bioscoop

Beleef het laatste jaar van de populairste Vlaamse wielerheld op het grote doek bij Kinepolis.
Sven Nys leidt documentaire S V E N het laatste jaar zelf in.

Sven Het laatste Jaar

Kinepolis is trots te mogen aankondigen dat Sven Nys zelf aanwezig zal zijn bij de vertoning van de documentaire over zijn emotionele laatste seizoen als veldrijder.
S V E N Het laatste Jaar zal enkel en alleen in vijf complexen van Kinepolis op het grote doek te zien zijn.
De Kannibaal van Baal zal zijn vele fans toespreken in Kinepolis Antwerpen, Gent, Kortrijk ,Hasselt en Leuven. Tickets op voorhand kopen is aan te raden wegens grote vraag en kan op www.kinepolis.be.
De naam Sven Nys is er een die nog tientallen jaren zal blijven nazinderen in het wielermilieu. Dat hij zijn fans een blik achter de schermen biedt van zijn laatste seizoen als veldrijder, is het mooiste cadeau dat hij hen kon geven. Regisseur Jan Vandermotte volgde Sven Nys overal en had volledige toegang tot Svens leven. Zowel thuis, als op wedstrijden (ook het BK Mountainbike), tijdens trainingen en stages was hij aanwezig. De 39-jarige Nys is ontzettend trots over zijn afgelegde parcours. Op Twitter gaf hij zelf al aan: “Trots op het werk van productiehuis deMENSEN en Jan Vandermotte.”
De release van de film in de zalen is de voorbode van Svens afscheid als een winnaar.
Praktisch
Kinepolis Antwerpen – 29 februari
Kinepolis Gent – 1 maart
Kinepolis Kortrijk – 2 maart
Kinepolis Hasselt – 3 maart
Kinepolis Leuven – 4 maart
Over Kinepolis
Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group telt 44 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. 2.100 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen.

 

Bron : PM

Publicatie : Nancy Aerts