Dennis Blommen knap derde in Superprestigecross Gavere

Dennis Blommen knap derde in Superprestigecross Gavere

ava

Dennis Blommen heeft een knalprestatie geleverd bij de nieuwelingen in de Superprestigecross in Gavere. Hij werd derde. De Lummenaar moest het enkel afleggen tegen de Nederlanders Mitch Groot en Thijs Wolsink.

Dennis Blommen had niets aan het toeval over gelaten. Dadelijk na zijn cross in Hasselt reed hij met de camper door naar Gavere. Om nog voor het donker het parcours te verkennen. Want parcours kennis is belangrijk. Die gedrevenheid en motivatie legde hem geen windeieren.’Mijn tegenstanders de Nederlanders Groot en Wolsink wonnen de afgelopen weken al veel crossen. Ik ben heel tevreden met dit podium. Dat is prachtig voor mijn klassement ook. Door een slippertje verloor ik een lager in mijn wiel. Gavere is een hele zware cross en zo heb ik het graag. Een snelle cross met weinig bochten ligt me ook wel. De komende weken ga ik het wat rustiger aan doen in wat kleinere crossen, ‘aldus Blommen.