Deze 10 renners strijden voor het laatst tegen Sven Nys

Deze 10 renners strijden voor het laatst tegen Sven Nys

 

Op “Merci Sven!”, het afscheidsevenement voor Sven Nys op 5 en 6 maart in het Sportpaleis, gaan 10 toprenners voor het laatst de strijd aan met Sven Nys.

 

Lars Van der Haar, Tom Meeusen, Toon Aerts, Michael Vanthourenhout, Dieter Vanthourenhout, Vincent Baestaens, Philipp Walsleben, Ben Berden, Sven Vanthourenhout en beloftenwereldkampioen Eli Iserbyt. Dat zijn de 10 renners die in een mini driekamp de laatste uitdagers van Sven Nys worden.

 

Een tijdrit, een verspringcompetitie én een criterium over het in het Sportpaleis aangelegde gelegenheidsparcours, dat worden de laatste fietskilometers voor Sven Nys als prof. Maar het wordt vooral spektakel voor al wie ter plaatse is. De toeschouwers zitten of staan met hun neus op het parcours dat zich een weg baant vanop het podium, langs het middenplein tot in de tribunes.

 

De driekamp past in de ruime show die “Merci Sven!” biedt op 5 en 6 maart. Niet alleen deze tien actieve renners passeren de revue, ook tal van oud-wereldkampioenen uit het veld en heel wat mensen uit Svens omgeving. Ze blikken allemaal terug op de unieke carrière van Sven. Er is ook heel wat muziek en fun en er wachten zowel Sven als het publiek nog tal van verrassingen.

 

Laatste tickets!

 

Merci Sven! vindt plaats op zaterdag 5 (vanaf 18u) en zondag 6 maart (vanaf 15u) in het Sportpaleis in Antwerpen. De laatste tickets (voor zondag!) zijn te koop via www.mercisven.be of 070/345.345 (max. € 0,30/min).

 

Praktische info en tickets: www.mercisven.be

 

 

Merci Sven is een organisatie van Golazo sports.

Bron : Golazo

Publicatie : Nancy Aerts