Eerste AA BMX clinic op 10 juni in Ravels

Eerste AA BMX clinic op 10 juni in Ravels

ava

Op 10 juni organiseert  AA BMX haar allereerste clinic.  Het AA BMXteam telt ondermeer Elke Vanhoof en Arnaud Dubois in haar rangen.  Zij zullen die dag de kneepjes van het vak, of beter van de sport aanleren.  Meer info vind je hieronder.

 

Een goede conditie, rijtechniek, Balans & controle zijn enkele van de belangrijste aspecten om een goede BMXer of BMXster te worden…

Op 10 Juni 2012 gaat de allereerste AA BMX clinic van start. Deze wordt georganiseerd op één van de beste BMXparcours in België namelijk bij de BMX Devils te Ravels.

Alle deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven via de website. De inschrijving per deelnemer bedraagt 5 Euro, te betalen bij aanmelding op de dag van de clinic.

Tijdens de clinic kunnen alle ingeschreven deelnemers genieten van een  twee uur lange initiatie. De twee AA elite rijders Elke Vanhoof en Arnaud Dubois zorgen voor de begeleiding en het aanleren van BMX technieken.

Alle deelnemers worden verdeeld in leeftijdsgroepen.

In de voormiddag gaan de eerste twee groepen van start vanaf 10:00u tot 12:00u.

Gelieve u hier voor op tijd aan te melden, dit kan vanaf 9:00u.

In de namiddag gaan de andere twee groepen van start vanaf 13:00u tot 15:00u.

Gelieve ook hier op tijd aan te melden, dit kan vanaf 12:00u.

Voor de jongsten onder ons kan er na de BMX clinic ook nog deelgenomen worden aan de leuke AA zoektocht. Deze gaat van start om 13u00 en 16u00, zodat iedereen een kans heeft om een leuke AA prijs mee naar huis te nemen!

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt !

Schrijf je nu snel in op onze website: http://www.aa-bmx.com/clinic/index/

Voor meer informatie contacteer: contact@aa-bmx.com