Eerste grote fandag van TFCT op zondag 14 september

Eerste grote fandag van TFCT op zondag 14 september

ava

Fans van Telenet-Fidea Cycling Team en Young Telenet Fidea Cycling Team die graag eens in het wiel van Tom Meeusen, Bart Wellens, Corné van Kessel, Thijs van Amerongen of iemand anders van onze teams over het veldritparcours van Erpe-Merewillen fietsen kunnen dat. Op zondag 14 september om 12u00 gaat op de omloop van deSteenbergcross in Erpe-Mere immers de eerste grote fandag door.

Er wacht iedereen een schitterende namiddag samen met onze renners en onze sponsors. Er kan ook op de weg worden gefietst. Er zijn twee trips uitgestippeld: een korte vlakke en een lange zware.

Wat hebben we voor de deelnemers in petto?

Eerst kan men om 12u00 op een groot scherm live de ploegvoorstelling meemaken. Nadien ontmoet elke supporter onze renners en kan hij in hun spoor rondenlang het parcours verkennen. Onze sponsors hebben ook allemaal een stand en daar is iedereen van harte welkom.

Terwijl het Belaey Trails Team shows geeft en een DJ voor ambiance zorgt, kan men zijn fiets laten checken door een TFCT-mekanieker. Er is tevens een hindernissenbaan (springkasteel), er is sampleverkoop en voor het eerst zal de nieuwe merchandising verkrijgbaar zijn in de TFCT-shop. Voor elk wat wils dus! En alles heel leuk! Er zijnkleedkamers voorzien in de sporthal.

Vooraf inschrijven is belangrijk. Het kan weliswaar tot op het moment zelf, maar mail voor 5 september naar kr@procontract.be en men ontvangt drie gratis eet- of drankbonnetjes. Mailen dus! Tot op 14 september! Het hele team verwacht je!

 

 Klik op de foto om te vergroten