EK Ronde 8 in Klazienaveen Nederland

EK Ronde 8 in Klazienaveen Nederland

ava

Onder een bewolkte hemel gingen de rijders van start voor de 8ste EK ronde in Klazienaveen. We mochten drie overwinningen noteren voor de Belgische rijders namelijk voor Emma Szekely, Kjelle Poets en Marthe Goossens.

Onder een bewolkte hemel begonnen de rijders in Klazienaveen aan de 8ste ronde van het Europese Kampioenschap. We kregen maar liefst 115 reeksen te verwerken in block 1 en 2 samen. Maar de finales konden verreden worden onder een stralend zonnetje.

Voor de Belgische delegatie zorgden onze dames voor de overwinningen. Namelijk Emma Szekely – Kjelle Poets en Marthe Goossens zetten België op de kaart op de 8e EK ronde in Klazienaveen. Petje af voor deze dames.

Toch waren de Belgische coaches tevreden over de 8e ronde. Heel wat rijders konden doorstoten naar de finale. Dus ook nu een positief rapport voor de rijders van block 1 en block 2.

In Block 3 kon Elke Van Hoof doorstoten tot in de finale. Door een goede start te maken nestelde zij zich in de tweede positie en kon deze strak vasthouden tot aan de finish.

We wensen onze gevallen rijders Toon Jacobs – Karo Vertessen een spoedig herstel toe.

hieronder de link naar de officiële uitslag van de dag :

http://uec.ch/bmx/item/290-2014-bmx-european-league-klazienaveen-ned-results-challenge-classes-day-2.html