Eli Iserbyt klopt ploegmaat Quinten Hermans

Eli Iserbyt klopt ploegmaat Quinten Hermans

 

Eli Iserbyt heeft in de Superprestige in Zonhoven zijn ploegmaat Quinten Hermans bij de beloften verslagen. Daan Hoeyberghs werd derde. Alle drie staan ze nu aan de leiding in het klassement. Maar omdat Iserbyt de laatste keer won, is hij de leider.

Quinten Hermans was de snelste starter. Hij kreeg in de voorlaatste het gezelschap van zijn ploegmaat Iserbyt. Die had eerder Yorben Van Tichelt achter gelaten.

De twee ploegmaats vochten dan een onderling duel uit voor de zege. Iserbyt reed dan weg van Quintens, die niet meer aandrong. Zo kon de West-Vlaming de zege pakken voor Quintens en Hoeyberghs.

Eli Iserbyt na de aankomst: ‘Ik wilde zeker niet Yorben mee naar Quinten nemen. In de voorlaatste ronde, reed ik Yorben los in de kuil. Het was enorm zwaar. Ik startte niet goed. Maar dat gebeurt nog. Ik kon snel opschuiven.  Ik had last in de loopstroken. Niet makkelijk als je klein bent,’lacht Eli.

Quinten Hermans wilde niet zo snel alleen rijden. ‘Maar dan kwamen Eli en Yorben af. Ik wist dat het moeilijk ging worden. Eli speelde het goed dat door alleen naar mij toe te rijden,’aldus nog Quinten.