Fandag Telenet Fidea Cycling Team

Fandag Telenet Fidea Cycling Team
Dag iedereen,

De school is weer begonnen en dan weet iedereen dat het crossseizoen ook voor de deur staat. Om dat feestelijk in te zetten is het nu zaterdag feest op en rond het Sven Nys Cycling Center. Kom zelf meerijden of kijken!

Zaterdagmorgen kan iedereen die zin heeft meefietsen in de Sven Nys Classic. Een schitterende tocht door het Hageland die ik zelf heb uitgestippeld. Er zijn parcoursen van 20km voor een rustige familietocht of van 67, 91 of 125km voor wie van een uitdaging houdt! Kom af, je kan je ter plaatse inschrijven vanaf 7u30. Gebruik wel best het daginschrijvingsformulier dat je, net als alle andere praktische info, terugvindt op www.svennysclassic.be (klik op inschrijven).

’s Namiddags wordt het Telenet Fidea Cycling team voor het nieuwe seizoen voorgesteld. Aan de pers, maar ook aan alle fans, want we maken er meteen ook onze fandag van. Ook daar is iedereen natuurlijk van harte welkom, of je nu eerst meegefietst hebt of niet. Zorg dat je er bent vanaf 14u. De voltallige ploeg wordt voorgesteld, de renners rijden wat rondjes over het crossparcours en er zijn optredens… De toegang is gratis!

Ik hoop dat jullie mij en mijn nieuwe team vanaf nu ook op de voet volgen en ons allemaal blijven aanmoedigen zoals jullie dat in de voorbije jaren voor mij deden. Via deze nieuwsbrief blijven we al wie dat wil ook op de hoogte houden van nieuws en acties van het Telenet Fidea Cycling Team. Als je geen zin hebt om deze newsletter nog te ontvangen, kan je je hier uitschrijven. Even goeie vrienden!

Blijf je bij ons? Des te beter, dan mag je trouwens direct na het weekend al iets heel leuks verwachten…

Groeten en hopelijk tot zaterdag of tot op de cross,
Sven

Bron : Telenet Fidea Cycling Team

Publicatie : Nancy Aerts