Fleur Moors maakt de overstap naar Lidl – Trek

Fleur Moors maakt de overstap naar Lidl – Trek

Op de Vam Berg pakte de 18 jarie Fleur Moors nog een Europese titel weg op de weg bij de junioren. Nu gaat zij een contract aan met de ploeg Lidl – Trek.

Dat Fleur Moors in goede doen is daar twijfelt niemand meer aan. De renster is zowel beloftevol op de weg als in het veld en dat laat niemand ongezien. Fleur Moors begon drie jaar geleden door Corona met fietsen en heeft haar stempel wel gedrukt op die drie jaar. De ontwikkeling die zij meemaakte dat liet niemand zo maar voorbij gaan. Ze deed er alles aan om mooie resultaten neer te zetten en dat loonde ook.

Ze werd Belgische Kampioene in het veld bij de junioren. Daarna ging ze zich toeleggen op de weg en ook daar liet zij zich gelden. Ze werd Europese Kampioene bij de junioren.

Tijdens het wereldkampioenschap in Glasgow kon zij nog de bronzen medaille pakken. Dat is de entourage binnen Lidl – Trek ok niet ontgaan. Daardoor kon zij zich nu profileren om een contract te tekenen bij deze ploeg.

Het zal dit jaar een leerjaar worden bij de U23 maar daar heeft Fleur Moors geen schrik van. Ze kijkt er naar uit om binnen de ploeg van Lidl – Trek mooie dingen te laten zien en zich verder te ontwikkelen als veldrijdster maar ook als wegrenster. Bij de ploeg samen met Shirin Van Anrooij gaat zij zich zeker nog verder kunnen ontplooien in de diverse disciplines.

Bron : Fleur Moors

Foto : Fleur Moors