Geen Laura Verdonschot in de wedstrijden Meulebeke en Ronse

Geen Laura Verdonschot in de wedstrijden Meulebeke en Ronse

Het gaat al een paar weken niet zo goed met Laura Verdonschot. Ze voelde zich de afgelopen weken niet 100 % in orde. Daardoor ging ze op zoek naar de oorzaak van haar probleem. Ze liet bloed trekken maar daar was in de eerste instantie niks in te zien. Alles bleek perfect normaal te zijn. Maar toch kwamen de resultaten er niet uit. Er werd geopteerd om een tweede bloedafname te doen om verder te kijken wat er toch kon mis zijn. Want de problemen moesten toch van onderliggende aard zijn.

Laura Verdonschot is een renster die goed weet wat ze moet doen om er vol voor te gaan. Ze let op haar voeding en ze houdt haar hormonaal stelsel op pijl. Maar toch lukte het haar niet om de mooie resultaten van vorig jaar om te zetten naar het nieuwe seizoen. Daarom is er besloten om niet te starten in de wedstrijd van Meulebeke en Ronse. Ze gunt haar lichaam een weekje rust om te zien of dit het verschil zal kunnen maken.

Laura Verdonschot hoopt dat die week rust haar kan helpen om zich zo opnieuw klaar te stomen voor de belangrijke wedstrijden die er in de nabije toekomst zitten aan te komen zoals het Belgische Kampioenschap, het Europese Kampioenschap maar ook het Wereldkampioenschap. We wensen Laura Verdonschot een spoedig herstel toe en hopen haar vlug terug in het veld te zien.

Publicatie : Nancy Aerts