Goede prestaties van de Belgen in de challenge classes tot 14 jaar in Roskilde

Goede prestaties van de Belgen in de challenge classes tot 14 jaar in Roskilde

ava

Maar liefst 20 finaleplaatsen voor de Belgische rijders in de EK ronde in Roskilde Denemarken met daarvan drie gouden medailles voor Sterre Van Gastel, Marthe Goossens en Kjelle Poets.

De Belgen lieten hun zien op de EK ronde van Denemarken. Met maar liefst 20 finaleplaatsen konden de thuisblijvers spannend meekijken via de livestream. Het waren mooie wedstrijden. De finale waarin Sterre Van Gastel in startte gaf al een gouden plak als beloning. Ook Marthe Goossens en Kjelle Poets verzilverden hun deelname met de gouden medaille. Nieke Coppens en Billy Goossens gingen trapje lager staan op het podium en pakten beide de tweede plaats en de zilveren medaille. Vier keer brons met Pjotr PaeshuyseBo van Tiggel, Roxanne De Kegel en Emma Szekely. De chef d’equipe was super tevreden.

Andere ereplaatsen waren er nog voor Dieter Brouns als vijfde bij de Boys 9, Seppe Laenen zesde bij de Boys 10 en Rune Deburchgrave vijfde bij de Boys 14.

Dikke proficiat aan alle finalisten en deelnemers van België. Jullie hebben ons Belgische landje goed vertegenwoordigd. We wensen de deelnemers die vandaag hun wedstrijd moeten aanvatten heel veel succes en hopelijk mogen zij op hetzelfde elan verder gaan.

Alle andere uitslagen vind je op onze uitslagenpagina.