Hans v Kasteren prikkelt Bart Wellens

Hans v Kasteren prikkelt Bart Wellens

 

Hans v Kasteren heeft met een stevige uitspraak richting Bart Wellens hun relatie scherp gezet. Bart die altijd wel een beetje zijn kind was was op zijn zachtst gezegd not amused op de vraag van Van Kasteren om te stoppen met Crossen ?!

Bart die zoals iedereen wel weet nog altijd erg gedreven is en ook erg graag crosst voelt zich direct in de rug aangevallen door Hans v Kasteren met de uitspraak om te stoppen met wedstrijden rijden. Hieronder een vraag van de collega’s van Het Laatste Nieuws direct gesteld aan Hans v Kasteren de Nederlander uit het Brabantse Veghel.

Het Laatste Nieuws vroeg aan Hans van Kasteren welke rol hij nog zag voor zijn poulain, en daarop had de manager van Telenet-Fidea een erg scherp antwoord in huis. “Geen. In zijn plaats zou ik stoppen. En een functie opnemen binnen het team. Bart moet dat voor zichzelf uitmaken, natuurlijk. Zijn contract loopt nog anderhalf jaar. Da’s een eind, als je niet té zwaar wil afgaan.

Wellens is natuurlijk not amused maar hoeveel waarde moet je aan de woorden van Van Kasteren hechten , nou om een hele dikke grote zware deur in te schoppen en tegen het zere been van Wellens en al zijn supporters , heeft hij niet gelijk !?, Hans had het zeker wel op een andere manier kunnen brengen en niet op deze manier Bart via de pers voor het blok zetten , er schuilt een grond van waarheid in zijn woorden. Bart crosst nog graag en heeft er altijd zin in ondanks alle tegenslagen die hij heeft gehad is hij nog heel veel waard in het Belgische cross en supporters legioen

Maar zou Bart ook eens niet nuchter op zijn Hollands nadenken over zijn toekomst ?

Zeer waardevol is en kan hij zijn voor Fidea , het is nu niet om over naar huis te schrijven hoe de prestaties dit jaar zijn en in dat opzicht kan Bart vanaf de zijlijn en als Manager , ploegleider heel veel betekenen voor Fidea , ik zie Bart zeker in deze rol maar dan meer gericht op het nieuwe en jonge talent van het Talent team en voor de vrouwen , met Jolien Verschueren is er een briljantje binnen gehaald maar wie leid die op ?? bart Wellens heeft de capaciteiten om dit te doen en in goede banen te leiden , hij is een man van het volk en heeft panache en zou dat over kunnen brengen op de andere renners van Fidea.

Corne v kessel en Thijs v Amerongen kunnen toch nog erg veel leren van Bart als hij zich zou schikken als ploegleider en het heft wat meer in handen zou nemen , kijk naar Niels Albert als ploegleider en doe er je voordeel mee , Niels brengt jong en nieuw elan mee in de Vastgoed –Golden palace ploeg en zoiets zie ik Bart Wellens doen bij Fidea doen , Bart is wel eens kort door de bocht en door de uitspreek van Hans v Kasteren voelt hij zich niet blij en schopt dan graag terug door te zeggen “nee ik stop niet met koersen”. Hans heeft gezegd wat hij op zijn lever heeft en is toch de Manager van Fidea , tel 1 en 1 op en Bart doe je ding voor Fidea , je hoeft niet gelijk te stoppen met koersen maar denk eens na wat van Kasteren op zijn eigen boerse hollandse eerlijkheid bedoelt.

 

Jan v Dijk  Offroadbiking.eu