Heicross op zondag, 27 januari 2018

Heicross op zondag, 27 januari 2018

Heicross

zaterdag 27 januari 2018

Praktische info  /  Inschrijven  /  Parcours  /  Partners  /  Tria’s tegen kanker

De Heicross is een familie veldrit die doorgaat in het centrum van Heide -Kalmthout op zaterdag 27 januari 2018.

Iedereen mag en kan mee doen: er is een kleuters-, kids-, jeugd-, jongeren-, amateur- en damescross. De profs komen aan hun trekken tijdens de 5e ereprijs Luc Vanwesenbeeck.
De enige vereiste is dat je met de fiets kan rijden. Wat voor een fiets dat het is maakt niet uit – natuurlijk wel geen elektrische fietsen.

Het doel van de Heicross is om iedereen die dat wil eens te laten proeven van een echte veldrit. Van jong tot oud, van groentje tot ervaren wielertoerist, iedereen is welkom! Vraag je je al jaren af hoe leuk het zou zijn om zoals Matthieu Van der Poel over een brug te vliegen of zoals Wietse Bosmans door het mulle zand te klieven of hoe het is om voor een publiek over de balkjes te springen zoals Tom Meeusen? Of kom je gewoon graag de leuke sfeer en muziek opsnuiven? Redenen genoeg om op zaterdag 27 januari af te zakken naar het Heidestatieplein in Kalmthout!

We werken samen met een vereniging die zich wil inzetten voor Kom op tegen Kanker, namelijk de Tria’s tegen kanker. Zij maken van de parking van de kleuterschool een waar supportersparadijs met de nodige dranken en snacks terwijl de renners over balken springen en door het zand klieven. Ook een plaatselijke deejay zal voor de nodige sfeer zorgen met een afterparty achteraf. Verder wordt er ook de nodige kinderanimatie voorzien.

Meer info:

 

Bron : Heicross

Publicatie  Nancy Aerts