Het huwelijk van Sven Nys en Isabelle Nijs is over

Het huwelijk van Sven Nys en Isabelle Nijs is over

ava

Voor vele supporters kwam het nieuws hard aan : het huwelijk van Sven Nys en Isabelle is bijna over. De twee partijen hebben besloten om te scheiden.

In het veldritwereldje was het al enige tijd geweten dat er huwelijksproblemen waren ten huize Nys. Toch hielden de twee de schijn gedurende drie jaar hoog en ontkende alle opmerkingen hieromtrent. Maar gisteren tijdens het criterium in Heist-op-den-Berg werd het nieuws door de entourage bevestigd.

Isabelle leerde Sven kennen op het ogenblik dat hij al aan zijn veldritcarrière aan het bouwen was. In 2002 werd hun huwelijk voltrokken. Samen kregen zijn een zoon Thibau die de veldritmicrobe van zijn vader heeft geërfd. Eerst wat op de BMX rijden en sinds vorig jaar zijn eerste stappen gezet in het veld.

Isabelle zelf heeft altijd klaar gestaan voor man en zoon, maar vorig jaar besloot zij om haar eigen weg te gaan en begon een kapperszaak.

In een officiële verklaring liet het management van Sven Nys( Golazo) het volgende weten:

Wij hebben samen beslist dat het beter is om uit elkaar te gaan’, legt Sven uit. ‘Wij willen benadrukken dat wij desondanks wel nog altijd een goede verstandhouding hebben en niet met ruzie uit elkaar gaan. We zijn uit elkaar gegroeid en zullen alle verdere beslissingen in het belang van onze zoon Thibau nemen.’

Sven en Isabelle zullen hierover niet verder publiekelijk communiceren en zij hopen dat hun privéleven kan gerespecteerd worden.

We wensen Sven, Isabelle en Thibau heel veel sterkte toe en gunnen hun heel veel geluk in hun eigen toekomst.

Nys verschijnt vandaag normaal gezien aan de start van het na-Tourcriterium in Antwerpen.