Inge van der Heijden en Gage Hecht winnen in Valkenswaard

Inge van der Heijden en Gage Hecht winnen in Valkenswaard

Inge van der Heijden van ZZPR trekt de zegekar bij de vrouwen en de Amerikaanse Junior Gage Hecht wint bij de junioren de Nationale cross op het clubcircuit van de Kempen in Valkenswaard.

Inge van der Heijden, die het afgelopen weekend ook al liet zien in goede doen te zijn,  won in Valkenswaard bij de vrouwen. Inge, die nog Junior vrouw is, voegt hiermee al weer een overwinning aan haar palmares toe dit seizoen. De ZZPR Renster heeft dan toch al weer meer dan haar doel bereikt dit seizoen en als het in dit tempo doorgaat, is ze rap op weg naar die felbegeerde rood wit blauwe trui. De onfortuinlijke Lana Verberne , die wij in Lierop nog echt hard zagen vallen, nam de tweede plaats op het podium in beslag in  haar thuiswedstrijd. Macha Mulder ten slotte van Bodhi Cycling moet genoegen nemen met de 3 de plaats op het podium en hier mee hebben we toch wel 3 vrouwen staan die deze wedstrijd hebben gedomineerd.
Gage Hecht , in Koksijde nog absoluut niet tevreden en was  in Valkenswaard alle Laaglanders de baas. Mooie overwinning voor deze jonge Amerikaan die steeds nadrukkelijker zijn kandidatuur gaat stellen voor het WK in Zolder. Gage vertelde ons dat hij al vanaf de start de leiding in het veld kon nemen in de eerste ronde. een aantal bochten fel uit de bocht komen was er voor de anderen al teveel aan en Gage kon zijn wedstrijd met deze voorsprong behouden en als 1 ste finishen op het volgens hem erg leuke parcours. Yannick Vrielink, de kersverse van Craft -Ten Tuscher overgekomen ZZPR renner,  moest van achter uit komen en kon dan toch de 2 de plaats veilig stellen.  Koen van Helvoirt, ook al een talent en ook van ZZPR maakt de 3 de plaats op het podium compleet.
Jan v Dijk