Inschrijvingen open voor UEC European BMX Cup in Verona

Inschrijvingen open voor UEC European BMX Cup in Verona

De wedstrijd vindt plaats op 1 en 2 mei 2021. Er kan online ingeschreven worden voor deze BMX-wedstrijd tot en met 13 april 2021. Dus aan alle Belgische rijders/rijdsters die hieraan willen deelnemen, moeten er snel bij zijn om zich in te schrijven.

Hier de link naar de voorinschrijvingen : http://competitie.dewielerbond.be/OnlineInschrijven/2021_ELBMX_1_BS.aspx

Ter informatie deze beslissing van de nationale BMX-commissie met akkoord van de voorzitters van de commissies van Cycling Vlaanderen (Ronny Wynants) en FCWB (Daniel Martin): Voor de terugbetaling van de onkostenvergoeding van de assistenten voor de Belgische BMX’ers op de Europese wedstrijden wordt een supplement van 2 euro toegevoegd aan het inschrijvingsgeld (inbegrepen in onderstaande bedragen).

Algemene info
Het verbod op reizen naar het buitenland wordt vanaf 19 april opgeheven door de Belgische Overheid. Door deze maatregel kan de federatie opnieuw toelating geven om wedstrijden in het buitenland te betwisten. Renners die hiervan gebruik willen maken, dienen zich echter strikt te houden aan de geldende richtlijnen voor deze reis naar Verona (Italië):
– Algemene maatregelen vanuit België voor de reizen: 

 (deze pagina zal nog worden geüpdatet, doch de quarantainemaatregelen bij terugkomst zouden sowieso van kracht blijven)
– Maatregelen van het land van bestemming: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/italie

Bron : Cycling Vlaanderen