Intrasys- No Drugs MTB Dreamteam rijdt volgend seizoen op Bergamont fietsen

Intrasys- No Drugs MTB Dreamteam rijdt volgend seizoen op Bergamont fietsen

Het Intrasys – Nodrugs MTB Dreamteam werkt al sinds de oprichting samen met het Kortenbergse fietshuis SCOTT Sportech Benelux, meer bepaald met Granville voor de fietsen en Guru-Sport voor materiële ondersteuning van DT Swiss, Motorex, Swissstop enz…  Daar komt volgend seizoen verandering in.

Na jaren trouwe samenwerking met Granville, stapt het team volgend seizoen op fietsen van Bergamont.
Het Duitse Bergamont is sinds 2015 in handen van SCOTT Sports en wordt sinds dit jaar in de Benelux verdeeld door SCOTT Sportech Benelux. Het Intrasys – Nodrugs MTB Dreamteam werkt dus nog steeds samen met hetzelfde huis. Enkel het merk van hun mountainbikes verandert.

Bart Blockmans verklaart de keuze van Bergamont voor het Intrasys – Nodrugs MTB Dreamteam. “Bergamont is een merk met een heel breed gamma. Waar voor iedereen in de familie wel een fiets tussen zit die hem/haar zal aanspreken. Maar niettegenstaande maakt Bergamont fietsen van hoogstaande kwaliteit, met een belangrijke focus op mountainbikes. Die identiteit past prima bij het Intrasys – Nodrugs MTB Dreamteam. Het is een team met een brede werking, met renners die uitkomen in haast alle categorieën en die ook topprestaties leveren. Getuige hiervan zijn de Belgische en Vlaamse titels en hun vele ereplaatsen in de Benelux Cup. De leuke, familiale sfeer die rond het team hangt, maakt de match compleet.

Tom Segers, manager van Intrasys – Nodrugs MTB Dreamteam verklaart: “Dat het voor het team een eer en blijk van vertrouwen is, dat zij hun steentje kunnen bijdragen aan de introductie van Bergamont in de Benelux. Bergamont is al jaren aanwezig op het hoogste internationale niveau in verschillende disciplines van de mountainbike-sport (XC, Downhill, Enduro). Die expertise leidt zeker tot uitstekende fietsen. De renners, jong en oud, staan te poppelen om met hun Bergamont mountainbikes op pad te gaan. ”
Tot slot wil Tom Segers benadrukken dat hij zeer tevreden is dat hij al vele jaren op de steun van SCOTT Sportech Benelux en Guru-Sport kan rekenen: “De band met het bedrijf en de medewerkers is meer dan zakelijk.”
Vanaf 1 januari zullen de renners van Intrasys – Nodrugs MTB Dreamteam op hun nieuwe Bergamont mountainbikes rijden en zullen ze eveneens in hun nieuwe team outfits te zien zijn.

Bron: PM