Jonas De Backer zegeviert in Flanderscup van Langdorp

Jonas De Backer zegeviert in Flanderscup van Langdorp

ava

Jonas De Backer heeft de voorlaatste manche van de Flanderscup in Langdorp gewonnen.  De Vanomobilbiker klopte Sander Elen en Davy Commeyne.

Belgisch kampioen Bart De Vocht was als vijfde algemeen de beste belofte. Tweede belofte was Kevin Panhuyzen en Mathias Cloostermans. 

Kenneth Coomans haalde het bij de junioren. Hij trok al vroeg in de aanval en stond de koppositie niet meer af. Het werd dus een strijd voor de ereplaatsen. Die werd gewonnen door Erno Mc Crae voor zijn ploegmaten Bram Cools en Jochen De Vocht.

Petra Mermans was de beste bij de dames. Na een solotocht was zij beter dan Nele Van Maldeghem en Inne Bertels

Gerrit Delfosse trok andermaal aan de langste eind bij de masters 1. Roan Windmolders en Benny Houben vochten een duel uit voor de dichtste ereplaats. Dat pleit werd gewonnen door Windmolders.

Kurt Tempst zegevierde bij de masters 2. Dat gebeurde ook na een gesmaakte solotocht. Hij eindigde voor Ronny Geerts en Kris Janssens.

Belgisch kampioen Andries Baert koos het hazenpad in de tweede ronde om ook solo te finishen. Niels Dervaux werd tweede voor Emile Verhulst. `

Lize Struyf pakte de zege bij de dames jeugd. De Nederlandse Didi De Vries was tweede voor Lotte Van Thillo. Jef Beyens won bij de fun A voor Sam Malfliet en Robin Porters.