Kalas – NNOF Cycling Team

Kalas – NNOF Cycling Team

Kalas de Tjechische producent van sportkleding en in het bijzonder wielerkleding en NNOF Nearly New Office Facilities investeren zwaar in een proffesioneel wielerteam dat gericht is op het Cycle crossen. Met leading lady’s Sophie de Boer en Elle Anderson en Elite’s zonder contract Micky v Empel en Bart Verschueren gaan ze de velden betreden en komen om te winnen.

Kalas NNOF Cycling Team 2

Nu na 3 maanden zware kost in de cross heeft Kalas-NNOF haar woorden al waargemaakt met mooie overwinningen voor Sophie de Boer en stevige ereplaatsen voor Elle Anderson , het zijn vooralsnog de vrouwen die de kastanjes uit het vuur slepen daar Micky v Empel een tijd in de lappenmand heeft gezeten.

Er word stevig geinvesteerd door dit nieuwe team ook gezien de hopelijk mooie plannen voor de toekomst , team campers worden klaargestoomd zodat er door de rensters goed voorbereid kan worden op de wedstrijden en de lange verplaatsingen goed doorgekomen worden. Sophie die momenteel nog op trainigskamp verkeerd en voorbereidinge treft voor de 2 de helft van het seizoen zal zeker nog hele mooie dinge laten zien in de komende belangrijke weken.

Elle Anderson die door verschillende oorzaken net niet heeft gepresteerd wat ze zelf heeft gedacht van het lopende seizoen zal na alle ongemakken die ze heeft gehad als ziekte  zal wel weer beter gaan richting de komende WB wedstrijden , na Koksijde zei Elle dat ze even een beetje gas terug zou nemen en dan aanzetten voor de 2 de helft van het seizoen. Met 3 vijfde plaatsen in een WB , Bpost en Super Prestige en als reserve kampioene van 2013-2014 in Amerika is Elle nog niet verzadigd met super resultaten dit seizoen.

De 2 mannelijke renners van het team met Voornamelijk Bart Verschueren die de vlaggen hoog houd omdat Micky v Empel was geblesseerd laten wel wat leuke dingen zien maar nu niet echt om over naar huis te schrijven , Bart rijd nogal eens in het buitenland om ff andere parcoursen te rijden , Bart overigens een tijdgenoot van Niels Albert is wel gebrand om nog beter te doen dit seizoen en zijn beste plek in Kooningshooikt 6de te verbeteren , Micky v Empel heeft dus veel pech gehad maar begint nu langzaam op stoom te komen richting het NK.

Kalas NNOF Cycling Team 1

Vooralsnog heeft het team de verwachtingen waargemaakt bij de vrouwen en blijven de 2 mannelijke leden van het team wat achter , daar kan de komende tijd toch nog wel verandering in komen als iedereen weer optimaal in conditie is en Sophie is zeker de te kloppen vrouw op het NK en een favoriet voor het WK , Elle zal ook op de kampioenschappen beter willen doen dan haar 15 de plek van vorig jaar in Hoogerheide wat ook te verwachten zal zijn.

Jan v Dijk Offroadbiking.eu