Kevin Panhuyzen wil dit seizoen constanter presteren

Kevin Panhuyzen wil dit seizoen constanter presteren

Kevin Panhuyzen had de afgelopen weken extra-sportieve zorgen. Maar die zijn nu van de baan. De G-skin factorybiker heeft een succesvolle voorbereiding in Griekenland achter de rug(zie ander artikel). ‘Ik heb voorlopig vooral veel duurtrainingen afgewerkt. De bedoeling is om een goede basis te kweken.  Door  vroeg in het seizoen een meerdaagse in Griekenland af te werken,  wil ik wat aan de intensiteit werken,’aldus Kevin.

Panhuyzen heeft ambities voor komend seizoen. ‘Dit seizoen wil ik vooral constanter presteren. De uitschieters vorig jaar waren heel goed en veel belovend maar in 2019 wil ik vaker in de top20 eindigen.’

Kevin heeft ook ambities op lange termijn.  ‘Eerst en vooral wil ik toewerken naar Tokio 2020. Ik hoop dat we daar met twee Belgen aan de start zullen staan. Ik zal er dan ook alles aan doen dat ik daarbij ben. Op nog langere termijn hoop ik een vaste waarde te worden in het mountainbike circuit en welke plek dat wordt,  zullen we tegen dan nog wel zien,’besluit Panhuyzen. 

Foto: team