Kids Challenge is Zelem is geslaagd

Kids Challenge is Zelem is geslaagd

ava

De Kids Challenge in Zelem was een nieuwkomer in het circuit en de organisatie was top. Met 109 deelnemers op een regenachtige dag dat zeker niet slecht te noemen. Hopelijk kan deze wedstrijd volgend jaar nog georganiseerd worden.

De organisatoren hadden voor zichzelf de lat héél hoog gelegd: “we organiseren enkel indien onze organisatie een meerwaarde kan betekenen voor de Kids Challenge” was hun leuze.

En of ze hierin geslaagd zijn! Laat ons hopen dat dit een blijver is en een klassieker mag worden.

Het parcours was volledig in het bos uitgetekend, steeds op en af, veel kort draaien en keren,mulle zand (ja ondanks al de regen was er geen spatje modder te bespeuren), een drop, passage door een beek, brede start- en aankomstzone, parcours volledig afgelint, verzorgd geschenk voor elke deelnemer, bijkomend een medaille en/of beker en/of bloemen en/of kinderchampagne, professionele spuitafstand, MTB speaker, professionele geluidsinstallatie, voldoende en bekwame medewerkers, goede afpijling, voldoende deelnemers (de afwezigen hadden deze keer echt ongelijk) spannende wedstrijden en véél toeschouwers. Alles was top!

Met 109 deelnemers –op een regendag- voor hun eerste wedstrijd waren de organisatoren best tevreden. De uitslagen zijn elders terug te vinden.  Opmerkelijk: één renner heeft nog het maximum van de punten: 14 overwinningen op 14 wedstrijden voor Corsus Yordi. Wie kan hem nog verslaan in één van de twee resterende wedstrijden?