Kort nieuws

Kort  nieuws

Jeroen Boelen gaat weg bij Betch.nl-Superior.

Na 5 jaar verlaat de sympathieke Jeroen Boelen het team van Bart Brentjens , Jeroen gaat andere horizonten op zoeken en het team waar hij voor gaat rijden is nog niet bekend. De Drunenaar, die zon beetje de koning van de regelmaat is, heeft zeker het afgelopen seizoen zijn carrière uitgediept. Hij won weer een kampioenstrui  in de streetrace discipline en eindigde heel hoog in de Beneluxcup, waar hij wekelijks mooie resultaten neer zette.
Nikki Harris vindt een nieuwe Nederlandse ploeg.
Nikki Harris, die geen contract verlenging kreeg bij de ploeg van Hans van Kasteren(Telenet-Fidea) is verhuisd naar het Nederlandse Boels-Dolmans en ambieert nu ook een goed programma op de weg.
Nikki, die dit cross seizoen heel goed rijdt,  heeft nog mooie ambities die ze dit seizoen wil waarmaken en dat kan zij  bij Boels -Dolmans ook verwezenlijken.
Anne Tauber naar Habitat mountainbiketeam.
Anne Tauber,  de Nederlandse belofte vrouw en tegenhanger van Annemarie Worst, heeft onderdak gevonden bij het Habitat mountainbike team van o.a. Gosse van der Meer , Ruben Scheire en Anne Terpstra.  Anne komt hier mee in een goed en warm mountainbike nest terecht,  waar veel ervaring zorgt voor de nodige aandacht voor de bikers.
Jan v Dijk