KTM- Bike Vision gaat internationaal met Kevin Panhuyzen

KTM- Bike Vision gaat internationaal met Kevin Panhuyzen

ava

Bij  Bike Vision zit men duidelijk niet stil. In deze off season periode werd zowel een nieuwe naam sponsor als een opmerkelijke transfer gerealiseerd. Fietsconstructeur KTM en Bike Vision bereikten een akkoord voor een langdurige samenwerking met als resultaat de nieuwe teamnaam : KTM-Bike Vision. Kevin Panhuyzen zal het team ook komen versterken en verlaat dus het KMC Trek team.

Björn Soenen (KTM) verwoordt het als volgt: ‘Bike Vision is een kwaliteitsvol team met een eigen duidelijke visie die perfect overeenkomt met de visie van KTM. Werken met de jeugd is werken aan de toekomst. Dat kunnen we toch alleen maar ten volle ondersteunen. De oranje KTM emoties zijn perfect aanwezig bij Bike Vision.’

Dat KTM-Bike Vision vooruit wil in 2015, is ook te merken aan hun nieuwste aanwinst. Niemand minder dan Kevin Panhuyzen zal de kleuren van KTM-Bike Vision verdedigen. Kevin en zijn familie, reeds lange tijd bevriend met Sonja en Dirk, hebben het volste vertrouwen in de visie en werking van het team.

‘Ik ben erg blij met de overeenkomst tussen het KTM-bikevision team en mezelf. Volgend jaar kan ik rekenen op een goede omkadering en ondersteuning. Ik hoop mezelf en het team volgend jaar in de kijker te kunnen rijden door nog een stapje hoger te zetten.

Het teammanagement is bijzonder tevreden met deze vooruitgang en wenst hiervoor dan ook Björn Soenen en Martin Gaber te bedanken.

Bron:PM