Lake cycling shoes

Lake cycling shoes

Is er weer een nieuw succesverhaal onderweg van de producent van high end Race en Offroad Cycling Shoes?!

Lake is een  producent van high end topmateriaal wat om de kostbare voeten van zeer veel topsporters in de wielersport gegoten zit. Distributeur in de Benelux is Juncker. Heel mooie producten,  maar het allerbelangrijkste is de kwaliteit en pasvorm van Lake schoenen. Innovatief staat er een heel team klaar om altijd het beste van het beste te testen en creëren.

Zeker in de Offroad biking wereld is er een naam hoog te houden en 1 tak van die wereld was nog niet bezaaid met hun producten. BMX ers die wereldwijd heel veel beoefenaars hebben komen bij Lake nu ook aan bod. De nieuwe schoenen die er ontwikkeld zijn en waar heel veel sporters reikhalzend naar uit kijken zijn klaar om de BMX wereld te veroveren.

De DK 150 is een half hoge schoen met veters, zodat je deze mooi en gelijkmatig om je voet kan spannen voor die excellente grip die bij BMX’en nodig is en veel steun aan de enkel biedt. Gemaakt van Action leer met een waterproof liner , SPD compatible zool van het zogenaamde Bath Tub rubber voor dat extra beetje meer grip. Verkrijgbaar in zwart met oranje en maat 36 T/M 50 heren.

De DK 100 is een regular schoen met een redelijke hoge hielkap voor extra bescherming. Uiteraard dezelfde zool als de DK 150 en ook dezelfde hoge kwaliteit leder met een waterdichte laag. Mooi zwart met wit en Oranje logo opdruk wat er voor zorgt dat het met de zichtbaarheid ook goed komt. Ook deze is verkrijgbaar van maat 36 t/m  50 heren.

Kwaliteit verloochent zich niet en gaat voor LAKE ook in de BMX wereld een succes story worden. Binnenkort een uitgebreide test van deze schoenen.

Jan v Dijk