Maris Strombergs en Eva Allouid winnen EK round 4 in Pardubice

Maris Strombergs en Eva Allouid winnen EK round 4 in Pardubice

ava

Nadat Maris Strombergs al de derde ronde van het EK had gewonnen, schreef hij ook de vierde ronde op zijn nam. Ook nu werd hij geflankeerd door zijn landgenoten Toms Mankus(tweede) en Veide Rihards(derde). De Letten maakten dus een sterke beurt in Tsjechië. Bij de Elite Women ging de zege naar de Française Eva Allouid voor de Nederlandse Merle Van Benthem en de Tsjechische Aneta Hladikova. Elke Vanhoof werd knap vijfde.

Bij de Junior Men ging de overwinning naar de Fransman Amidou Mir voor de Noor Tore Navrestad en de Nederlander Niek Kimman. De Française Melanie Grun was de beste bij de Junior Women. Ze klopte de Duitse Sarah Sailer en haar landgenote Mathilde Doudoux.

Onze landgenoten deden het ook vrij behoorlijk. Jonas Ruyters werd vijfde bij de Cruiser 13/14 en 15/16. Koen Van Duffel werd tweede bij de Cruisers 45+.  Wannes Magdelijns pakte de tweede plaats bij de Boys 9/10.  Karo Vertessen eindigde zevende bij de Girl 15/16 en Nico Van Dartel pakte de zesde plaats bij de Masters Men 25/29.

Foto: Navada.net