Maud Kaptheijns knap derde in Neerpelt

Maud Kaptheijns knap derde in Neerpelt

Maud Kaptheijns werd derde in de Soudal classics cross in Neerpelt. Ze heeft de goede vorm te pakken.

Maud, die als 6 de het veld in dook, kon zich redelijk goed handhaven in de kopgroep van 4 met ondermeer Sanne van Paassen , Ellen van Loy en Sanne Cant. Dit betekent dat Maud simpelweg erg goed op weg is om haar seizoenstart de glans te geven, die ze verdient na alle voorbereidingen. Hieronder ook haar eigen verhaaltje even van de wedstrijd.

‘Rond plaats 6 reed ik het veld in en kon na een halve ronde al opschuiven naar plaats 4 en de aansluiting maken met de kopgroep met daarin Sanne Cant, Ellen van Loy en Sanne van Paassen. Dit kon ik een aantal rondes volhouden tot dat Sanne Cant een versnelling plaatste en ik een gaatje moest laten. Hierna heb ik mijn eigen tempo gereden en gezorgd dat ik Ellen van Loy nog in het vizier kon houden. Maar het gaatje volledig dichtten lukte niet meer maar dit alles leverde me toch een hele mooie 3e plaats op,’vertelt Maud.

Wij gaan Maud door het seizoen heen eens volgen een eens zien dat we haar in Valkenburg de eerste keer voor de camera krijgen.

Jan van Dijk