Meybo Factory Team Belgium : teamvoorstelling 2018

Meybo Factory Team Belgium : teamvoorstelling 2018

PERSVOORSTELLING 2018
Team in 2018
2017 was voor het team een goed jaar met goede resultaten in binnen en buitenland.
En dat is natuurlijk ook de bedoeling om dit in 2018 te herhalen want ook in 2018 staan er weer enkele wedstrijden met stip aangeduid in de kalenders, zo is er het BK in Dessel dit jaar waar toch zeven van de acht rijders hun thuisbasis hebben en dan zullen zij het zeker niet nalaten om dit thuisvoordeel te benutten.
Verder wil iedereen natuurlijk weer zo hoog mogelijk eindigen in de nationale topcompetitie en er zijn ook weer enkele mooie afspraken in het buitenland.
Alle zeven de rijders zijn gebleven bij het team, alsook zijn alle crewleden hetzelfde, enkel mogen we nog een extra rijder verwelkomen.
Daar we zeker ook de jeugd de kans willen geven komt er in 2018 Sem Boeckx bij, een talent van 12 jaar die het afgelopen seizoen nog de eerste plaats behaalde op het BK.
Het doel van het team is de sponsors te promoten en dat de rijders in een rustige omgeving zich ten volste te kunnen inzetten voor hun sport om zo tot betere resultaten te komen in een team waar inzet het belangrijkste is.

Sponsoring

Sinds 6 jaar is het team het officiële MEYBO factory team België, dus rechtstreeks rijdend met de sponsoring van het Nederlandse fietsenmerk MEYBO, daarbij gesteund door het onderdelen merk SD en BMX24SEVEN.COM.
Vanaf dit jaar worden de rijders rechtstreeks aangekleed door het nieuwe BMX kledingmerk ZULU RACEWEAR waar we maar al te trots op zijn.
De helmen zijn een sponsoring van EUROPE HELMETS en RINO TRADING.
De smeer en poetsmiddelen komen van het Nederlandse merk BOVELO.
Tijdens het seizoen kunnen de rijders al sinds enkele jaren genieten van de kwaliteitsvolle sport voedingsproducten van PERFORMANCE SPORTNUTRITIONS.
Alle beletteringen op banners en nummerborden worden verzorgt door XOD uit Balen alsook zorgen zij voor de vrijetijdskledij van de team rijders en crew.
Verder zijn er nog enkele sponsors die er voor zorgen dat het financiële plaatje blijft kloppen binnen het team en dat zijn, MOPAL, HUYSMANS & Zn BOUWMATERIALEN, MOLSE BOUWMACHINES, MOL IN ACTION KARTING, NARVIFLEX, DE PERSHOEK, MEDIALISME, LOMMELEN TRANSPORT, HERMANS-BRACKE TRANSPORT en EASY2SHOP.

Rijders

Billy Goossens
KLASSE; girls 11/12
WOONPLAATS; Borgerhout
CLUB; BMX 2000 DESSEL

 

Sem Boeckx
KLASSE; boys 12

WOONPLAATS; Balen Hulsen
CLUB; BMX 2000 DESSEL

Jools Melis
KLASSE; boys 15/16
WOONPLAATS; Kasterlee
CLUB; BMX 2000 DESSEL

Marthe Goossens
KLASSE; girls 16
WOONPLAATS; Borgerhout
CLUB; BMX 2000 DESSEL

Joppe Van Broekhoven
KLASSE; junior men
WOONPLAATS; Balen
CLUB; BMX 2000 DESSEL

Senne Hannes
KLASSE; junior men + cruiser 16/24
WOONPLAATS; Dessel
CLUB; BMX 2000 DESSEL

Brett Jacobs
KLASSE; elite men
WOONPLAATS; Meerhout
CLUB; BMX 2000 DESSEL

Joffrey Wouters
KLASSE; elite men
WOONPLAATS; Hulshout
CLUB; DENNENTEAM KEERGERGEN


Info ;
Voor meer info kan u zich wenden tot
Frank Smets ( team manager )
Frank.smets2@telenet.be
0478/92.63.39

 

Bron : Frank Smets PB

Publicatie : Nancy Aerts