Mooi seizoen achter de rug voor de rijders van Telenet Fidea Lions

Mooi seizoen achter de rug voor de rijders van Telenet Fidea Lions
 

Overmorgen zit het seizoen er helemaal op! Het eerste van de Telenet Fidea Lions ‘nieuwe stijl’ en meteen een zeer succesvol seizoen. Na de wat moeizame start is sinds november de hele ploeg onder stoom gekomen en deed bijna in elke cross een Lion mee voor het podium.

In het totaal won de ploeg 32 crossen. We mochten twee Europese kampioenen kronen: Toon Aerts bij de elite en Quinten Hermans bij de beloften. Quinten werd ook Belgisch kampioen en met Bekaert, Cleppe en Van Looy behaalden we nog 3 podiumplaatsen op het BK. Corné van Kessel pakte zilver op het NK.

Telenet Fidea Lions won als ploeg het eindklassement van de DVV Verzekeringen Trofee (meer hierover verder in deze mail). Nicolas Cleppe werd 2e bij de beloften en Ellen 3e bij de vrouwen. In de Hansgrohe Superprestige pakte Quinten de eindzege bij de beloften en werden opnieuw Nicolas en Ellen elk 3e.

Vergeet daarbij niet dat Lars pas op 1 januari bij de ploeg kwam en nog moest terugkeren uit blessure en dat Toon, die heel sterk bezig was, uit viel in januari. Slotsom: we hebben er een heel mooi seizoen op zitten en de ploeg is helemaal klaar om volgend jaar nog beter te doen.

Eindoverwinning in het ploegenklassement van de DVV Verzekeringen Trofee

We kunnen wel zeggen dat het een mooi seizoen was, maar nu is het ook bewezen! Onze jongens werden uitgeroepen tot eindwinnaar van het ploegenklassement van de DVV Verzekeringen Trofee. De prijs, 5.000 euro, hebben we geschonken aan 3 goede doelen:

  • Hope for Duchenne (Het neefje van Sven Vanthourenhout lijdt aan deze spierziekte)
  • Medisch-Pedagogisch Instituut Oosterlo. Onze renster Ellen Van Loy is hier werkzaam.
  • Benefiet voor Siebe Van Reusel (Dit is de buurjongen van Corné Van Kessel. Siebe werd geboren met een zeldzame marmerbeenziekte en heeft een beenmergtransplantatie nodig.)

Bots niet op verrassingen

Pech met je auto? Met Fidea’s handige bijstandsapp ben je snel weer op weg. Service 24/24, 7/7, in het hele land tot vlak over de grens.

Trouwens, je weet toch dat je ook voor een lekke fietsband de reparateur mag bellen?

Je verzekeringsbemiddelaar legt het je graag uit. Surf naar www.fidea.be voor meer informatie en voorwaarden.

Win een leuk t-shirt van Dare2B!

Dankzij Dare2B, onze sponsor van vrijetijdskledij, mogen we 5 fans gelukkig maken met een leuk t-shirt. Doe mee aan de wedstrijd en win!

Win een t-shirt, doe hier mee >> 

 

We zien jullie graag allemaal terug op onze fandag!

Om het nieuwe veldritseizoen feestelijk af te trappen combineren we onze ploegvoorstelling opnieuw met de fandag. Op zaterdag 2 september is iedereen van harte welkom aan het Sven Nys Cycling Center in Baal. Save the date!

Bron : Telenet Fidea Lions PB

Publicatie : Nancy Aerts