MPL Specialized MTB team is voorgesteld

MPL Specialized MTB team is voorgesteld

ava

In de  Stappenbelt Specialized Concept Store vond de teampresentatie van het MPL Specialized MTB Team plaats. In de unieke ‘Specialized’ omgeving van de race- en mountainbike speciaalzaak van teameigenaren Gert en Roelien Stappenbelt werden het team door presentator Hans van Bon op een prachtige manier voorgesteld.

De teampresentatie begon met een prachtig filmpje waarin de renners voorgesteld werden en ook hun prestaties in het veld te zien waren.

Per twee werden de renners door Hans van Bon geïnterviewd  met ruime aandacht voor sponsoren, begeleiding en het materiaal.

Het was ook duidelijk dat er goed teamgevoel is.

Vier jaar geleden begon het team aan “offroad to London’.  Nu kan deze  ambitieuze doelstelling  bereikt worden  met Laura Turpijn en Anne Terpstra. Ze kunnen zich nog kwalificeren voor de Spelen.

Het team zal ook ondersteund worden door een business club.

In samenwerking met On-The-Fly Webdesign werd een nieuwe gelanceerd. Deze website is te zien op: www.mplspecializedteam.com!

Naast ‘oudgedienden’ Anne Terpstra, Frank Schotman en Rien Terpstra ,  komen Laura Turpijn, Nicoletta de Jager en Jeroen van Eck erbij . Verder werden spectaculaire beelden getoond van de nieuwkomers uit de downhillscene: Lars Veenstra en Maarten Muselaers.

Bron: PM