MTB Dreamteam in zee met kledingsmerk No Drugs

MTB Dreamteam in zee met kledingsmerk No Drugs

ava

Het MTB Dreamteam heeft er een naamsponsor bij: Het Belgische sportkledingmerk NODRUGS, gekend om zijn eigenzinnige designs, zet een stapje hoger op de sponsorladder.

De hoofdsponsor Intrasys en belangrijkste materiaalpartner Granville blijven het team trouw. De samenwerking met beide partners gaat respectievelijk het zesde en tiende jaar in. En dat is meteen de belangrijkste reden waarom NODRUGS de band met het team sterker aanhaalt:

“Tom en Sylvie van het MTB Dreamteam zijn lange termijn denkers, net zoals wij”, zo weet Stefan Van ouytsel van NODRUGS. “Ze bouwen met hun teampartners relaties op die verder gaan dan de traditionele relatie team-sponsor. Natuurlijk hebben ze de afgelopen jaren aanbiedingen gehad voor goedkopere kleding, maar daar gingen ze niet op in en het werd ook niet als drukmiddel gebruikt om ons uit te persen. Het bestuur van het MTB Dreamteam gaat immers op dezelfde manier met zijn partners om zoals ze dat ook met hun renners doen: zonder druk te zetten bouwen ze stap voor stap aan de toekomst. Het Dreamteam voelt aan als een familie met twee zorgzame ouders die alles dagelijks in goede banen leiden.”

Sylvie van het MTB Dreamteam vult aan: “Don’t change a winning team, dat is ons moto! We werken al 5 seizoenen samen met NODRUGS. Alle renners zijn erg tevreden van de producten en de materialen. Er wordt aandacht besteed aan de persoonlijke vragen en opmerkingen van renners. We vinden het ook belangrijk dat onze renners snel en goed herkenbaar zijn, de originele ontwerpen van NODRUGS haal je zo uit het peloton.

Stefan, Annelies en Ilse van NODRUGS zijn mensen van hun woord, ze denken mee en geven ons nooit het gevoel om zomaar een klant te zijn.”

Een nieuw logo, een nieuwe stijl

Als de mensen achter NODRUGS hun merknaam ergens aan verbinden, gaat de samenwerking vaak verder dan enkel de teamnaam. Het Intrasys NODRUGS MTB Dreamteam kreeg meteen een nieuwe identiteit mee.

Het nieuwe logo toont de perfecte synergie tussen de naamsponsors Intrasys en NODRUGS en de sterke band tussen de teamleden. De gestileerde mountainbike band behoeft verder geen uitleg.

Over het nieuwe ontwerp van de kledij wil het team nog niet veel kwijt: “De teamleden krijgen in primeur het nieuwe ontwerp dit weekend al te zien tijdens de team meeting. Het ontwerp bevat uiteraard de kleuren van de hoofdsponsors maar is een tikkeltje agressiever en tegelijk stijlvoller dan het vorige ontwerp. We zullen ongetwijfeld opvallen”, aldus Tom Segers van het MTB Dreamteam.

Nieuwe renners

Dankzij Intrasys en NODRUGS is het team de volgende jaren ook zeker van de budgetten waardoor er ook ruimte kwam voor enkele bijkomende renners: Lotte en Ibe van Thillo, Jason en Brian De Graeve en Bert Van Asbroeck verdedigen vanaf 1 januari 2015 de nieuwe kleuren van het ‘Intrasys NODRUGS MTB Dreamteam’.