Liliane De Staebel is geen teammanager meer

Liliane De Staebel is geen teammanager meer

Na rijp beraad heeft Liliane De Staebel beslist om niet langer teammanager te zijn. Ze geeft de fakkel over aan Johan Coomans, die het nieuwe Trek Bioracer mtbteam zal leiden. De Staebel blijft wel actief in Wielerbond Vlaanderen, afdeling Oost-Vlaanderen en zich inzetten voor de jeugd.

TREK Bioracer mtb team :

Johan Coomans voor Trek Bioracer Mountainbike team  : Op een avond , na dat Liliane het team mededeelde dat ze er mee wenste te stoppen , besliste we dat we het team niet zomaar konden laten gaan , de renners aan “hun lot” overlaten… met veel enthousiasme nemen we de fakkel dan ook over van Liliane en Marc..

Een kleine uitleg : We streven naar een team waar prestaties en vriendschap tussen onze renners van groot belang zijn , zo zullen we hand in hand het seizoen ingaan, zoals het reeds was bij Trek KMC.

Met een 13 tal renners zijn we zowat in alle categorieën vertegenwoordigd , we gaan daar ook ons mannetje staan zodat onze sponsors zeker in de kijker staan .

2015 wordt dus voor ons een belooft vol jaar met zeer mooie resultaten daar onze renners, klein of groot groeien naar meer mogelijkheden op zowel nationaal als internationaal vlak .

We vinden het een grote eer dat Liliane haar “ kind “ in onze handen overlaat … Meer uitleg en details laat ik voor later .

Johan Coomans & Familie

 

TREK Mountainbikeschool :

Wij zijn zelf ervaren mountainbikers, (ex)competitierenners of initiators die staan te trappe(le)n om onze kennis en ervaring door te geven aan jonge, enthousiaste renners. Fun, avontuur, techniek en sportiviteit; daar draait het om!

Onze trainingen lopen het hele jaar door en zijn verdeeld over 4 seizoenen. In elke seizoen zijn er 12 trainingen op verschillende locaties in het Waasland. De 13e week fungeert als reserve-datum. Tijdens de vakanties mag het al eens wat verder en spannender zijn en dan staat bv. domein De Schorre in Boom op de kalender.

Bovendien organiseren we elk seizoen 2 Special Rides: een scary Halloweentocht of een coole Summer Ride met overnachting bij kampvuur, een leuke toertocht of we nodigen eens een ‘celebrity’ gast-lesgever uit.

Je kan op elk moment van het jaar aansluiten. Een nieuwe renner mag ook altijd twee trainingen gratis uitproberen om te zien of de MTB-microbe toehapt.

Jan Versteynen en Gerty Vinckx

Bron: PM