MTB Vanomobilcycling verzamelt 5 podiumplaatsen op drie verschillende wedstrijden

MTB Vanomobilcycling verzamelt 5 podiumplaatsen op drie verschillende wedstrijden

De mountainbike rijders van de club Vanomobilcycling hadden zich opgesplitst en namen deel aan drie verschillende mountainbike wedstrijden. De drie plaatsen waar de rijders aan de start kwamen waren Solingen, Kleine Brogel en GSKin MTB cup Sibret.

Zoals je hierboven kan lezen zaten de MTB Vanomobilcycling rijders overal in België die afgelopen weekeinde. Zaterdag en Zondag waren er wedstrijden in Kleine Brogel en de 3 Nation Solingen en de G-skin cup in Sibret.

Ze wisten zich mooi in de kijker te rijden met maar liefst vijf podiumplaatsen voor dit team. Sander Elen behaalde in Kleine Brogel de eerste plaats en Senne de derde plaats bij de junioren.

Peter Verstraete en Vladi G-skin behaalde een eerste en een tweede plaats.

Sander Elen heeft zondag ook in Solingen gereden tussen een heel sterk deelnemersveld en op de laatste rij bijna gestart een knappe 10 de plaats gehaald van de ong. 80 deelnemers.

Yoni 4 de plaats bij de 3 nations zijn het 5 podiums.

 Voor de rest zowel groot als klein knappe wedstrijd gereden enkelen met pech (Nico Plat 1 ste ronde  heel de toer gelopen maar toch verder gereden ,  Nick Plaatje schoen afgebroken en niet meer verder kunnen rijden )maar dat hoort erbij..

Volgende week Beringen de schrik van vele renners en ook van de ouders maar meestal komen ze er wel zonder kleerscheuren vanaf . We wensen hen alvast heel veel succes toe.