Naamsponsor Hansgrohe verlengt sponsorship met Superprestige

Naamsponsor Hansgrohe verlengt sponsorship met Superprestige

 

Het 34ste seizoen van de Hansgrohe Superprestige veldrijden is over halfweg.  Voor zover dat nog nodig was, toont ook deze editie opnieuw aan hoe immens populair cyclocross nu al meerdere jaren is en blijft. Wie de voorbije jaren vertelde dat het punt van verzadiging langzaam aan bereikt werd, is bedrogen uitgekomen. Het veldrijden blijft boomen.

Hansgrohe werd hoofdsponsor van de Superprestige vanaf het seizoen 2012-2013. Vanaf dat seizoen werd het  regelmatigheidcriterium  georganiseerd onder de noemer “Hansgrohe Superprestige”.

Het bestuur van het meest prestigieuze regelmatigheidcriterium is dan ook bijzonder verheugd om de verlenging van het contract met Hansgrohe te kunnen aankondigen. Hansgrohe blijft ons sowieso trouw tot en met het seizoen 2016-2017.

Namens Managing Director van Hansgrohe, dhr. Philippe Harinck :

 

“Als Hansgrohe zijn we heel blij onze jarenlange positieve samenwerking te kunnen verder zetten met het team achter het langst bestaande klassement in het veldrijden. Ons title-sponsorship van de Hansgrohe Superprestige heeft ons enorm geholpen om onze merkbekendheid te versterken naar groothandel en de eindconsumenten.”

Namens VZW Verenigde Veldritorganisatoren

Bron : PB