Nationaal BMX Selectie KNWU kiest volledig voor WLM Design

Nationaal BMX Selectie KNWU kiest volledig voor WLM Design

Afgelopen vrijdag werd in Sportcentrum Papendal de nationale BMX selectie 2019 van de KNWU voorgesteld.
Onder begeleiding van de coaches Rob van de Wildenberg en Raymon van der Biezen gaat de 12-koppige selectie een serieuze gooi doen naar de diverse nationale en internationale titels.

WLM Design voorzag de selectie al zo’n 12 jaar van shirts, maar voor de komende 3 jaar is een overeenkomst gesloten voor het complete pakket: broeken, shirts en casual vrijetijdskleding.

Bondscoach Raymon v.d. Biezen: jarenlang hebben we kunnen vertrouwen op Troy-Lee design als vaste kledingsponsor van onze selectie, naar ieders tevredenheid.
Nadat bekend werd dat WLM in eigen huis gestart was met de productie van custom BMX broeken, waren we overtuigd dat de Hollandse nuchterheid, de korte lijnen in combinatie met het kwaliteitsniveau ons in de toekomst verder kunnen brengen.
De drang van WLM naar het verder ontwikkelen en optimaliseren van hun producten past in ons proces om continue te verbeteren. 
Tevens geeft WLM aan met onze selectie grootse plannen te hebben met limited editions en een special edition voor de WC wedstrijd in Papendal etc. etc.

Eigenaar Wisja Lamers: We werken al sinds 2007 samen met de nationale selectie van de KNWU. 
We waren toe aan een nieuwe stap in onze ontwikkeling en met de custom broeken was het plaatje compleet.
De selectie is hierbij uitermate geschikt om onszelf te promoten op het hoogste niveau in de BMXsport.
We hebben een overeenkomst van 3 jaar met daarin ook de Olympische spelen van Tokyo. 
Samen met de selectie werken we eraan om hiervoor iets speciaals te ontwikkelen, zodat we daarmee een belangrijke bijdrage kunnen leveren in de jacht op een olympische medaille.

Rijder Niek Kimmann: De shirts en broeken van WLM zijn ultralicht en de pasvorm is ongekend. 
Door het gebruik van lichte/stretch materialen is onze bewegingsvrijheid uitermate hoog en draagt dit zeker bij aan het verbeteren van onze prestatie op de baan.
Ik ben dan ook blij met de betrokkenheid van dit Nederlands bedrijf en kijk uit naar een leuke synergie in onze samenwerking.

Foto’s : Okke Kamps Fotografie

Bron : WLM Design PB