Nieuwe website Charlotte Coen

Nieuwe website Charlotte Coen

Vandaag lanceert Charlotte Coen, Belgische trialiste haar nieuwe websitewww.LoveTrialsForGirls.be. De site zal u op de hoogte van alle informatie over deze jonge renster die  deelneemt aan de UCI World Cup en momenteel zesde gerangschikt staat in de UCI . De site is beschikbaar in het Nederlands , Frans en Engels !

Hier is wat Charlotte te zeggen heeft over zijn nieuwe site :
” Tot vorig jaar werden Devahive Perrine en ikzelf gepromoot door I Love Trial Bike for Girls waar we een paar jaar geleden mee gestart zijn als eerste Belgisch vrouwelijke Trial team . Toen Perrine de overstap maakte naar het Merida Wallonie MTB Team was het moeilijk om I Love Trial Bike For Girls te  handhaven als team . Dus hebben we besloten om onze facebook pagina I Love Trial Bike For Girls te behouden om de Belgische meisjes die Trial toen te promoten en te starten met een nieuw team Love Trials For Girls .

We vroegen Boris Kraus van  Riders Illustrated om ontwerp het nieuwe logo te maken  en we werkten met Nodrugs.be om nieuwe kledij te ontwerpen. De opzet was om de wit / roze branding van  I Love Trial Bike For  Girls te behouden , we hebben het zelfs wat meer vrouwelijk gemaakt 🙂 Ik denk dat zowel  Riders Illustrated als Nodrugs een geweldige job hebben gedaan. We hebben ook onze website  volledig opnieuw ontworpen, hij is veel dynamischer dan de eerste.
Ik ben ook blij dat ik kan blijven samenwerken met mijn partners : Enter-bike.com de online shop van Kenny Belaey, Cross King van Aurelien Fontenoy , Brake Force One , Leppin Energy Boost en Supacaz met hun mooie roze handvatten 🙂 ik blijf ook  samenwerken met Maarten Gybels van MTBcoach.be als mijn coach . We werken nu  2 jaar samen en dat loopt echt goed.. Wesley Belaey blijft mijn technische trainer.

Ik heb ook nog andere projecten op stapel staan dus zorg ervoor dat je  onze website regelmatig bezoekt: www.LoveTrialsForGirls.be alsook onze teampagina op Facebook :www.facebook.com/LoveTrialsForGirls