Ole Rekdahl vervoegt het KMC MTB Racing Team in 2023

Ole Rekdahl vervoegt het KMC MTB Racing Team in 2023

Ole Sigurd Rekdahl, Noors Elite Kampioen XCC 2022, zal in het nieuwe mountainbike seizoen 2023 toetreden tot het KMC Mountainbike Racing Team.
De 21-jarige rijder, woonachtig in Halden Noorwegen, en Teammanager Bart Brentjens zijn beiden enthousiast om samen te gaan ‘werken’ in het KMC Mountainbike Racing Team.
Bart Brentjens, Teammanager KMC MTB Racing Team 2023:
Als team hebben we altijd veel aandacht voor jonge talenten. Ole is zo’n talent. Hij zal samen met Sasha Hudyma één van onze U23 rijders zijn. Ole is extreem getalenteerd en gedreven en heeft veel potentieel voor de toekomst. Noorwegen heeft altijd sterke mountainbikers gehad en investeert als land veel in de mountainbikesport. Ole is een rijder die de potentie heeft om voor Noorwegen naar de Olympische Spelen te gaan in Parijs 2024. Hij heeft dat talent. Hij is al Noors Elite XCC kampioen op zijn jonge leeftijd. In 2023 krijgen de U23 rijders ook hun eigen UCI World Cup XCC. Als Team zien we veel mogelijkheden voor Ole om echt goed te presteren in zijn categorie. Ik kijk ernaar uit om vanaf januari samen te werken!”
Ole Rekdahl, internationaal mountainbiker en Noors Kampioen XCC 2022:
Ik ben super blij om aan te kondigen dat ik deel ga uitmaken van KMC MTB Racing Team. Dankbaar om de kans te krijgen om nauw samen te werken met een team dat dezelfde waarden en interesses deelt.
Een professionele renner worden voor KMC MTB Racing Team is iets speciaals, en ik ben trots om aan te kondigen dat ik in 2023 voor het team zal rijden.

#AllezParis2024

Bron: PM

Foto: Ole Rekdahl