Op 5 maart 2016 neemt Sven Nys spectaculair afscheid in het Sportpaleis

Op 5 maart 2016 neemt Sven Nys spectaculair afscheid in het Sportpaleis

Over precies een jaar, op zaterdag 5 maart, neemt Sven Nys definitief afscheid van het veldrijden en de topsport in het Sportpaleis in Antwerpen. Dat zal hij niet alleen doen. Wel in het gezelschap van collega-veldrijders, gewezen wereldkampioenen en heel veel fans.

Het veldritseizoen 2015-2016 wordt Svens allerlaatste seizoen en zal zonder twijfel een tocht langs bijzonder veel herinneringen worden. Op 5 maart 2016 sluit hij zijn topsportcarrière definitief af in een wellicht vol Sportpaleis in Antwerpen.

“Merci Sven!” wordt een spectaculair afscheid met topsport, veel herinneringen en muziek verpakt in een schitterend spektakel. Met uiteraard Sven Nys zelf in actie, maar ook tal van huidige en voormalige wereldkampioenen. Met voorts ook dj’s, muzikanten en andere gasten. De avond wordt afgesloten met een schlagerfestival. “Merci Sven!” begint om 19u en eindigt om 3u ’s nachts.

Bestel nu je tickets via www.mercisven.be of 070/345.345 (max. € 0,30/min). Meer info op : www.mercisven.be. Het hele gebeuren is een organisatie van Golazo sports.