Opening derbytrail Opglabbeek

Opening derbytrail Opglabbeek

Op vrijdag, 23 september 2016 werd de derbytrail in Opglabbeek geopend. Met de handen van verschillende vrijwilligers heeft Geert Lenssen het voor elkaar gekregen dat onze rijders in Opglabbeek een mooie derbytrail ter beschikking hebben.

claes-img_0139

Ook de burgemeester vond het een mooi initiatief en kwam ook eens proeven van deze sport. Hij deed het wel niet volgens de voorschriften (geen helm op zijn hoofd : niet aan te raden) Het was voor hem een nieuwe uitdaging om te ervaren wat onze jongens en meisjes wekelijks doormaken. Hij had grote bewondering voor de inzet van deze groep. Hij stond er dus ook volledig voor open dat deze derbytrail daar lag. Het is natuurlijk de bedoeling dat deze goed onderhouden blijft. Maar daar zullen we met z’n allen voor zorgen.

burgemeester-img_0003

 

Dus aan iedereen die aldaar eens een paar rondjes gaat rijden, vragen we om hun afval mee naar huis te nemen en alles proper te houden.

put-img_0025

Respecteer natuurlijk ook de veiligheidsnormen. Rij aub met helm – bescherming zoals je dat zou doen wanneer je deelneemt aan een training of wedstrijd.

Alvast heel veel plezier op deze mooie derbytrail in Opglabbeek.

Bron : gemeente Opglabbeek

Publicatie : Nancy Aerts